Till nyhetsarkivet

Bowie-konsert med Göteborgs Symfoniker, 8 oktober kl. 19

Du som är hyresgäst hos Gårdstensbostäder kan se

konserten från Konserthuset genom ditt bredband. Logga in på www.framtidenmusik.se så kan du se konserten live.

De tre konserterna med David Bowie: Berlintrilogin 6-8 oktober sålde snabbt slut. För alla som är hyresgäster hos Framtiden ges det dock en chans att se konserten live hemma på tv:n lördag den 8 oktober kl 19. Medverkar gör artistprofilerna Magnus Carlson, Jennie Abrahamsson och Moto Boy samt Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfoniska Kör under ledning av Hans Ek.

Konserten kan ses av hyresgäster hos Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder som alla ingår i Framtidenkoncernen. Sändningen sker via bredbandet. Samarbetet mellan Göteborgs Symfoniker och Framtidenkoncernen inleddes förra säsongen och har resulterat i ett flertal direktsändningar.

David Bowie: Berlintrilogin är en hyllning till David Bowie och hans msuik. Föreställningen har sin utgångspunkt i ”Berlintrilogin”, albumen Low, Heroes och Lodger. Musiken skapade David Bowie tillsammans med Brian Eno i en kreativ explosion med slagkraftiga poplåtar och symfoniskt färgad elektronisk musik. Heroes gav röst åt en hel generation och blev en mäktig kampsång för alla som ville utforma sina liv på egna villkor.

Göteborgs Symfoniker
Manskör ur Göteborgs Symfoniska Kör
Magnus Carlson
Jennie Abrahamsson
Moto Boy
Dirigent Hans Ek

Torsdag 6 oktober kl 19.30
Fredag 7 oktober kl 18
Lördag 8 oktober kl 19 (direktsändning Framtiden)
Konserten ser du när du går in på www.framtidenmusik.se. Lösenord: framtiden