Till nyhetsarkivet

Sök omflyttning i hela staden på Omflyttningsplatsen

Gemensam omflyttningsplats för stadens kommunala bostadsbolag.

Rum med flyttkartonger

Som hyresgäst hos Gårdstensbostäder kan du nu även söka omflyttning på en och samma plats hos Bostadsbolaget, Familjebostäder och Poseidon vilket gör att du får tillgång till fler lägenheter i fler stadsdelar.

Rutinerna kring Omflyttningsplatsen är i huvudsak detsamma som tidigare vad gäller vilka lägenheter som läggs upp, vem som får söka omflyttning och hur man väljer ut vem som får erbjudandet när man sökte på respektive bolag.

En nyhet är att du loggar in på Omflyttningsplatsen via Bankid eller beställer ett lösenord. Är du intresserad av att söka lägenhet via Omflyttningsplatsen rekommenderar vi att du i god tid ser över att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella eller beställer ditt lösenord till Omflyttningsplatsen om du inte har Bankid. Annars kan handläggningstiden göra att du riskerar att gå miste om möjligheten att söka.

Direkt vid lansering kan du söka de flesta lediga lägenheter hos Göteborgs kommunala bostadsbolag, med undantag för trygghets- och seniorboende och nyproduktion som kommer senare. Även prenumerationsfunktion med sökprofil och möjlighet att se hela utbudet av tillgängliga lägenheter utan att logga in kommer

Till Omflyttningsplatsen